Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Blir Vuxen!

aug 12, 2013 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Jag finns numera representerad på XXL´s hemsida (reklambyrån jag sitter på) helt plötsligt känner jag mig så ”på riktigt”. Liksom inte bara ett hitta-på-jobb som jag då och då känner att jag
har.
Som min mamma sa när hon såg bilden: Nämen, vad vuxen du ser ut!

Ja, jag antar att jag är vuxen nu, när jag finns på en reklambyrås sida. Om det nu är en av grundstenarna till att bli vuxen. Hoppas det.

Skärmavbild 2013-08-12 kl. 15.44.46

1 kommentar

  1. Å jag förstår precis känslan, bara att jag inte har min bild på någon vuxen hemsida. Men skulle vilja ha. Det är liksom som att man måste få yttre bevis för att det ska bli på riktigt. Fast vet inte om jag gillar att jag känner så. Tycker du att det är en positiv känsla det där?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...