Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Boar!

jun 30, 2018 | Inredning | 2 Kommentarer

När Knut skulle komma boade jag som en tok hemma! Jag klädde om soffor, sydde babynest, bytte tyg på babysittern och allt möjligt ambitiöst.
Men den här gången har jag ju liksom redan allt fixat. Det enda jag gjort är att fixa ett nytt skötbord och måla det grått.
Färgskalan för barn nummer två är helt olik den jag hade till Knut. Då ville jag ha klara färger och mycket mönster.
Den här gången vill jag ha det lugnt och avskalat.


Den här färgskalan har jag tänkt ungefär. Med milda färger och mjuka material. Gärna grått, smutsrosa och dimgrönt. Den här tröjan med Lisa Bengtsson tryck har jag bara sett på pinterest innan men nu hittade jag en på en loppissida på Facebook och slog till. Byxorna är supermegamjuka i merinoull.

Nu hade H&M Home rea och jag drog på mig spenderarbyxorna direkt. Jag är sugen på att göra om allting hemma just nu, bara matta ner allting. Få bort det skrikiga. Det här köpte jag:

Två kuddfodral till soffan i vardagsrummet. Just nu har vi ett hopkok av alla möjliga olika där, så jag tänkte rensa upp lite och få det lite mer enhetligt. Prickigt måste det dock vara, det är sen gammalt.


Nya gardiner till vårt sovrum. Vi har ljusgrå väggar med vita prickar och gråa gardiner. Det blir lite väl grått, så tror de här smutsrosa kan bli fina till det gråa för en lite varmare känsla.


Totalt onödig grej som jag ändå kände att mitt liv behövde, två små skedar i porslin. Vi har salt i en liten behållare i köket och tar alltid med ett fult teskedsmått i plast. Det liksom BEHÖVDES en sån här sked där, det fattar ju vem som helst!


Kan ana ett prickigt tema här….. Köpte två såna här små förvaringskorgar i tyg att ha på skötbordet med diverse pads, tops, termometrar och krämer i..


En förvaringskorg i bomull. Tänker att den här är den perfekta strandväskan att packa ner termos, handduk och solcreme i och sen när sommaren är över, kan den stå under Stigs skötbord och förvara blöjor i. Finare än ett paket i plast.


Lite crazy var jag ändå tvungen att vara och kunde inte motstå den här ljushållaren i form av en orm. Hoppas inte Emil blir rädd bara, som lider av jordens största ormfobi!

Visar såklart sen när allt är på plats. Nu vill jag genast åka hem och göra om alltihop där hemma!

2 Kommentarer

  1. Alla grejerna är superfina! De napparna var så fina också, var kommer de ifrån (hatar mig själv lite för att jag frågar)? Vill köpa dem till min lilla kille! Kärlek till dig, lycka till med resten av graviditeten!

  2. Hej! Jag tycker det är så intressant med förändringen kring vad du ville ha till Knut i frågan om färger och mönster, och vad du nu vill ha till Stig. Jag har även hört dig nämna liknande saker kring dina egna kläder. Vad tror du att det skiftet beror på? Har du alltid varit en sådan som skiftat mycket eller är detta en ovanlig förändring? Mest nyfiken! Själv omger jag mig med färg och mönster allt mer, men funderad på om jag en dag kommer vilja ha det motsatta istället. Tack för en toppen-blogg!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...