Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Börjar Tatuera Igen!

sep 26, 2019 | Tatueringar | 2 Kommentarer

Ni som följer mig på instagram vet redan denna nyhet, men jag ska börja tatuera igen!

Det känns helt galet, supernervöst, roligt, skrämmande och väldigt stort!
Min plan är att i slutändan ha min egen studio, där jag två dagar i veckan tatuerar och tre dagar så tecknar jag.
Jag vill alltid låta tecknandet vara den största biten, men tanken är att jag bara ska teckna åt företag och inte längre åt privatpersoner.

Jag slutade tatuera för att jag kände mig otrygg i miljön, för att jag aldrig hade tid att teckna mitt eget längre och för att det helt enkelt inte kändes roligt:
Men nu har jag sugit på karamellen i snart tio år och jag har alltså en plan som känns bra.
Jag kommer att vara lärling i några år först, för jag känner att jag vill vara tillräckligt säker och klar på allt jag måste kunna innan jag startar mitt eget. Så jag kommer vara lärling hos Jojje på closecorner igen, vilket känns SÅ himla roligt!
Vi hade superkul ihop förra gången så att vara tillbaka hos honom känns verkligen suveränt.

Jag är mammaledig på halvtid nu fram till 1 mars då vi skolar in Stig på förskola. Då är tanken att jag alltså ska vara två dagar varje vecka i studion.
Jag har redan fått en massa mail om tatueringar, om man kan boka tid redan nu och sådär, men jag väntar gärna tills jag är igång och blir lite varm i kläderna först iallafall, sen är ni mer än välkomna.

Jag hoppas att jag i slutänden ska bli lika säker på att tatuera som jag är på att teckna och eftersom jag kommer ha så begränsat med tatueringstid också då kunna välja lite mer vilka motiv jag ska göra.
Som ni vet vid det här laget så gillar jag realistiska motiv, gärna djur och människor, blommor och fåglar och sånt.
Alla former av tribaler undanbedes då det är svintråkigt att bara sitta och gnugga svart i flera timmar.
Min plan är att bara köra svartvitt, men det kanske ändras under tiden, det återstår att se!

Hoppas ni tycker detta känns lika roligt som jag gör!
Nu kör vi!

2 Kommentarer

  1. Låter fantastiskt! Ha så kul! Synd att jag inte bor i Sverige. Har alltid varit nyfiken på hur det vore att tatuera och undrar om du vill försöka dig på att förklara hur tatuerandet skiljer sig tekniskt från ritandet på papper eller målandet på duk?

  2. Så roligt! Jag älskade att följa dina tatuerings-inlägg,
    blir glad på riktigt av det här =)
    Stort lycka till!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...