Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Byter!

apr 10, 2014 | Teckningar | 2 Kommentarer

Ni har säkert inte missat Anna Neah´s finfina blogg och alla hennes fantastiska klänningar som hon syr?
Jag har blivit så himla sugen på en egen klänning varje gång hon lägger upp nått nytt (vilket hon gör stup i kvarten, hur snabbt kan man sy egentligen?!) så jag mailade och frågade om hon ville byta, header mot klänning!
Till min stora glädje sa hon ja så nu har vi bytt!
Jag har jobbat på headern och ikonerna i några veckor nu och idag kom den upp på hennes sida. I lagom timing så landade min klänning i brevlådan!
Klänningen får ni se på när jag kommer tillbaka, under tiden kan vi kika på hur headern blev:

anna

Såklart ett porträtt på Anna, det måste ju alla headers ha, sen en symaskin, nåldyna, sax och trådrulle. Texten gjorde jag så den skulle se broderad ut.

ikon1 ikon2 ikon3 ikon4

Och såhär blev ikonerna som handlar om hennes fina hus, klänningarna hon sytt, syrummet och en ikon för instagram.
Som sagt, nästa vecka får ni se klänningen men så himla bra byte!!

2 Kommentarer

  1. Oj vilket härligt byte! (; Superfin logga du gjort.

  2. Vilket kul byte av tjänster och vad fint det blev. Ser fram emot att få se klänningen. Ha det så trevligt i Stockholm!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...