Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna byter Hårfärg! (igen)

nov 11, 2008 | Hår | 8 Kommentarer
Har ju glömt säga att jag bytt hårfärg (för miljonte gången) dock är det inte så gulorange som det ser ut på bilden.
En del tycker det är MYCKET bättre än det mörka och en del är tveksamma, själv börjar jag vänja mig nu och gillar det.
Vad tycks?
(på ena bilden missade jag dock håret helt….duktigt)

8 Kommentarer

 1. Du är så himla söt Anna. Jag har kikat in här ett bra tag nu och jag tror inte att jag lämnat någon kommentar. Men du är inspirerande och jätteduktig! Heja dig. /lyckorusimagen.blogg.se

 2. Snyggt och fräscht blev det! Det är så himla roligt att läsa din blogg och kolla in dina otroligt snygga teckningar. /Sara

 3. du är så fin! känns som en sån person som passar i allt. dessutom är det grymt kul med lite förändring.

  älskar den senaste bilden du målade på mig! jag blir så himla glad när du målar mig, det är en sjukt fin komplimang och kick 🙂

  kram på dig!

 4. mmm du är alltid lika söt..tror jag är kär i dej. puss

 5. Härlig ny färg!

 6. Gillar din blogg om du har lust kan du kika på min. Du gör jättefina porträtt tycker jag!

  Ha det bra Micke Sjömilla

 7. hej. tyckte färgen såg jätte fin ut på dig, naturlig.
  jag har åxå precis färgat håret, fast tvärt om från dig. jag hade ljus, nu mörkt. fin blogg har du med, och finfina bilder! kram från linnea.

 8. jättesnyggt med det ljusa! gör du det själv eller på salong?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...