Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Byter Rum!

mar 16, 2017 | Inredning | 1 kommentar

Åh det kliar i mina inredningsfingrar! Vill så himla gärna byta rum med Knut!
Vi har ett stort sovrum och ett litet och det är absolut ingen meningen med att vi, som bara sover därinne, ska ha det stora rummet. Mycket bättre att Knut, som har tusen miljoner grejer har det så han kan sprida ut sig lite.
Såhär ser vårt sovrum ut (bilder från när vi renoverade, så lite halvfärdigt på vissa)

IMG_3477

IMG_3375-763x1024 IMG_3419

Nu vill jag alltså göra om det rummet till barnrum, men ha kvar både tapeten och heltäckningsmattan såklart.
Vi har även de här förvaringsmöblerna från IKEA som hade varit perfekta till alla Knuts grejer.

IMG_3480

Där tänker jag mig att man kanske kan få till någon sån här lösning, så man kan sitta ovanpå och läsa eller så, om man gör en liten trappstege upp.

da475e57f17b3332429bc3b3ee61ed5b

(bild från pinterest)

Vi har så mycket mönster och saker hemma och jag vill liksom stuva undan och rensa. Har börjat bli så stressad av att ha så mycket synligt på en gång. Vill ha det renare och striktare. Inte allt på en gång som nu.
Tänker lite såhär (en sån här säng har Knut redan så det passar ju bra):

cf5ba40b6e02cbf2ef898808af28d793

(bild från pinterest)

Suktar efter en sån här sänghimmel i senapsgult också, åh drömmen!

a13b25eb6d4ce786fed6e019574ae1ed

(bild från pinterest)

Knuts rum då, det är väldigt litet så vi skulle egentligen bara ha plats med sängen och varsitt sängbord men vad mer kan man behöva?
Jag vill måla om hela rummet, som just nu är ljusgrått med vita prickar och grönt element. Jag vill ha allting enfärgad i nån sober färg (ljus petrol eller smutsrosa) och tänker att jag målar in elementet i samma färg som väggen så det inte sticker ut så mycket.
Tänker såhär:

4c3d045faba3641ab868e14760e86777 502f794edc2b3e71f8b2e192c1ecbcea

(bilder från pinterest)

Det enda problemet är att det inte finns någon garderob i Knuts nuvarande rum, men vi har en walk in garderob i hallen vi skulle kunna bygga om……
Åh jag vill bara sätta igång nu direkt!
Ska bara övertala Emil först….

1 kommentar

  1. En tjusig sänghimmel/cirkustält kan du säkert knåpa ihop själv. En kompis har gjort en av en lampskärm (fyndad på loppismarknad)överst och ihopsydda tyglängder (tror att hon köpte någon slags ”fejksiden” (polyester?)runtom. Kanske inte riktigt lika elegant som den på din bild men mysig ändå!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...