Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Dag 1!

maj 31, 2012 | Allmänt | 16 Kommentarer

Det här är alltså de fruktade ”före”-bilderna. Fast jag tycker nog inte att det är så farligt ändå. Lite kärlekshandtag har väl ingen dött av, men nu ska vi se vad jag kan lyckas med på två månaders tid!

Jag har den nakna sanningens före-bilder också, men riktigt så vågade ska vi inte vara i bloggen tycker jag. Ni får nöja er med de påklädda.
Vill ni granska mig riktigt noga, så får ni helt enkelt klicka på bilden.

16 Kommentarer

 1. Åh Anna! Du får såklart göra som du vill och det är din blogg och allt det där, men jag tycker att det har varit så befriande med en blogg skriven av en tjej som INTE handlar om att man måste bli av med mjukheter på kroppen för att vara nöjd. En blogg där det liksom är en non-issue. Jag menar inte att du är ett offer eller så på något sätt, mer att jag uppskattar så mycket att det finns någonstans på nätet där detta inte diskuteras. Det har förmodligen mycket med min ätstörningsbakgrund att göra att jag tycker såhär, men eftersom du frågade så vill jag bara säga vad jag tycker ändå. Även om du tänker bli starkare och komma i form, snälla, låt inte detta vara ständigt närvarande på bloggen, du har så mycket annat kul och intressant och bra att skriva om!

  • Håller med. Räcker det inte med alla andra unga bloggerskor som skriver om vikt och kropp trots att de knappt drar en 36a? Kärlekshandtag verkar för övrigt vara en definitionsfråga som är extremt subjektiv.

 2. Du har plattare mage än jag och jag är typ tre kilo från undervikt. Fast det gör mig inget, att magen inte är platt alltså. Lycka till med din träning, hoppas du blir nöjd! 🙂 Bilderna är inte farliga någonstans, du ser helt normal och fin ut och verkar ha sunda ideal.

 3. Hoppas inte du tar illa vid dej nu, menar bara väl. Du ser helt fantastisk ut i kroppen, från topp till tå och om du inte ser det så tycker jag det är hemskt synd. Tycker du är en inspiration både med målandet och dina härligt färgsprakande outfits. Så snälla ta en titt i spegeln och fatta att du redan är perfekt. Jag menar det.

 4. Hej Anna!
  Helt ärligt tycker jag din kropp ser helt fantastisk ut redan idag! Men känner du själv att du skulle må bra av att träna lite, go for it.

 5. Du ser ut som jag =)

 6. Du är ju supersnygg precis som du är nu! 🙂

 7. Vad kul att du skriver om din träning också!

  Ett litet tips kommer här. Jag såg den här bikinin på H&M http://www.hm.com/se/product/01705?article=01705-A och tänkte direkt på dej. Det kanske kan vara ett alternativ eftersom din andra inte funkade?..

 8. Du är fin som du är!

 9. vad roligt med träning! inte för att du ser ut att behöva det, men. bra mår man!

 10. hejja dig! man mår bra av att träna, men man mår bra av lite muffinmage också!

 11. Alltså, varför tror alla att träning bara handlar om att bli smal?? Eller att man inte skulle vara nöjd med sin kropp? Handlar inte träning om att man ska bli starkare, friskare och bara orka mer? För mig gör det det och jag tycker det är peppande att få följa Anna i det här. Heja Anna!

 12. Träning behöver ju inte alls vara något man tar till för att gå ner i vikt,
  det gör ju att koppen mår mycket bättre och man blir mycket piggare!
  Lycka till 🙂

 13. Ja käre väl, om mina ”efter-bilder” såg ut sådär så skulle jag vara mer än nöjd!

 14. Det ser mest ut som att du har för små jeans på dig.

 15. Ser ju inte alls farligt ut 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...