Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Drömmer Om Bebiskläder!

apr 13, 2018 | Bebis | 1 kommentar

Jag har sparat nästan alla Knuts kläder sen han var liten. Jag hade så sjuka mängder! Köpte på mig så himla mycket på loppisar innan han föddes så sen hann jag knappt använda allt.
När jag packade ner allt i lådor så gav jag bort det jag kände att jag inte ville använda igen och gav tillbaka till Erikshjälpen. Resten vek jag ihop i väntan på nästa bebis.
Nu är den på väg och snart får jag packa upp de där lådorna igen, så himla peppad på detta!

De här kläderna ser jag mest fram emot att få använda igen:


De här hängselshortsen från Levi´s. Har en svaghet för allt med hängslen och de här är så ljuvliga. Köpta på Tradera.


Den här västen som mamma stickade till mig när jag va liten. Barn i stickat = gulligast ever!


Leopardjackan från Adidas. Gud vad vi älskade denna!


Delfinbodyn från Mini Rodini. Så bra och mjukt material och ett av mini rodinis finaste print tycker jag. Att kunna få ta fram hatten med öron ser jag också fram emot. Den här var en storfavorit både hos föräldrarna och Knut.

Den här rutiga skjortonepiecen. Den fick Knut i present av min faster men var för stor och sen glömde jag bort den och sen hann den bli för liten. Så illgullig ju!


Den här kombinationen från Lindex. Hjärtemojiögon på hur gullig han är här!


Den här bodyn med äpplen från Marimekko. Såååå mjuk och fin och jag grät en skvätt när han växte ur den. Nu har jag dessutom en jacka i min storlek i samma tyg så vi kan matcha!

De här byxorna köpte min kompis Anna till Knut på loppis. Osmidigt att de inte har knappar i grenen men det gör inget för de är så fina!


Bullbodyn. Har den här i tre olika storlekar för att den ska kunna användas jämt!


Den här koftan som mamma stickat till mig när jag var liten. Den finaste jag vet! Den här är nästan överst på min önskelista över kläder att packa upp igen!


Sist ut är de här sandalerna som jag köpte på Gengåvan i Karlstad för 20 kronor. Såååå himla söta!

Det var allt, nu längtar jag ännu mer efter den här bebisen! Om några veckor vet vi dessutom om det blir en flicka eller en pojke!

 

1 kommentar

  1. Så roligt att se att Knut är så lik sig själv, att man ser dragen liksom växa med honom om du fattar. Gullekillen!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...