Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Efterlyser!

okt 29, 2012 | Inredning, Loppis | 10 Kommentarer

Det som är så himla fiffigt med att ha en blogg, är att man kan fråga er om allting och så är det alltid någon som vet eller har koll! Så himla fiffigt!

Just nu är jag på jakt efter EN sån här bordstablett, har hittat den på nätet men man måste handla en himla massa bara för att kunna få en, vilket jag inte riktigt har råd eller lust med.
Så nu frågar jag er, vet ni någonstans där de säljer sådana här bordstabletter, i butik, eller är det rent av någon som har en extra och vill sälja den till mig?

Hör av er vettja!

10 Kommentarer

  1. Åh, en sån hade jag på mitt skrivbord när jag var liten *barndomsminnen* fast det hjälper ju inte dig förstås.. Men de är himla fina, hoppas du får tag i en! =)

  2. åh så söt, hoppas du hittar en 🙂

  3. Det enda jag kan komma på som tips är Iitala outletarna som brukar ha mycket muminprylar. Men jag har som sagt ingen aning om just de finns, men det är nog ett hett tips att testa ringa dem och fråga iaf 🙂 Lycka till!

  4. Jag köpte en liten bricka med det här motivet i världens mysigaste butik i Haga i Göteborg för ett par år sedan, där borde ju även tabletter finnas 🙂 (Minns dessvärre såklart inte vad butiken heter, men den ligger på ”huvudgatan” i änden närmst Handelshögskolan!)

    • Marimekko! Har en likadan 🙂

  5. Hej
    såg den på denna sida och tänkte på dig. http://www.milq.se/

  6. Har sett såna i Stockholm på flera ställen! Är lite osäker så här i efterhand exakt var nånstans, men jag är ganska säker på att de finns på Silvia Design på Nytorgsgatan 36 A på Söder. De har i alla fall sjukt mycket Muminprylar, och massa andra fina saker med för den delen. Sen tror jag också jag har sett dem i en butik som ligger längst ned i Kulturhuset, man går in dit direkt från Sergels. Lycka till!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...