Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Efterlyser!

apr 7, 2015 | Allmänt | 4 Kommentarer

Alltså den här kappan som fanns för något år sen på Lindex, jag liksom bara måste ha den!

Dock finns den inte att få tag på någonstans, så nu undrar jag om någon av er har en som ni vill sälja?

Storlek 36-38-40 funkar, vilket som! Hoppas hoppas ni känner för att rensa garderoberna! Maila till anna@annaritar.com om du sitter och klämmer på en grön kappa!

image

4 Kommentarer

  1. Inte för att strö salt i såren men jag har den (och vill inte sälja) men vill bara säga att den är gräsgrönare i verkligheten (snyggare enl mig men kanske inte enligt alla), gaanska stor i storleken och jag gick till skräddaren och la upp ärmarna till trekvartslängd för de var suuuuperlånga. Bortsett från detta älskar jag den och håller på att nöta sönder den.

  2. alltså får du tag i en för mycket kan jag hjälpa till och ta den som blev över!

  3. Sy en vettja! Ser hyfsat enkel ut, tunt ulltyg, inget foder. Sök på mönster och sätt igång! Känns kanske lite läskigt med så mycket tyg jämfört med en barnjacka, men är desto roligare att bära (och sen har man den hela livet… 😉

  4. Hoppas din operation gick bra och att du blev nöjd! Måste vara en otrolig omställning 🙂 Ser fram emot en uppdatering där du berättar mer och gärna en före och efterbild (med kläder på så klart, är inget freak som sitter och fiskar lättklädda bilder hehe)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...