Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna & Emils Bröllopsdag!

maj 14, 2013 | Bröllop | 7 Kommentarer

Tänk att snart har Emil och jag vår första bröllopsdag! Eller ja, snart och snart…(4 augusti)
Tänk att tiden gått så himla fort och tänk allt som har hänt.
Minns att jag veckan innan bröllopet satt i bilen och sa till Emil att jag är ta mig tusan den lyckligaste människan i hela världen just nu!
Lyckligt ovetande om att vi skulle förlora vår bebis och att min pappa inte skulle vara med den här sommaren.
Tur att jag inte visst det när jag gifte mig!
Istället kramade jag på pappa som grät sig igenom större delen av vigseln, dansade med min man hela natten och drack massvis med öl för att orka hålla igång!
Bästa bästa bröllopsdagen!
Vi tittar tillbaka lite tycker jag, bara för att det var så himla fint allting!

Photo: Jessica Silversaga silversaga_varnamo12 silversaga_varnamo17 silversaga_varnamo19 z (640x466) IMG_7612 IMG_7083 (2) i-640x427 bröllop x (640x442) (2) u (640x427) f (640x427) k (522x640) silversaga_varnamo18

IMG_7346 IMG_6925 silversaga_varnamo2 Photo: Jessica Silversaga

Alla bilder är fotade av fantastiska Jessica Silversaga och Vestis

7 Kommentarer

  1. Mycket fint! 🙂 Hoppas ni får en underbar bröllopsdag! (Mina föräldrar har också 4e augusti som bröllopsdag ;)). Själv gifte jag mig förra året i september och fick på bröllopet veta att min farbror, som blev så himla tårögd, och hans fru hade bröllopsdag samma dag. Smått romantiskt faktiskt.

  2. Ni ljuvligt söta man och fru! ^^ Åh, vad fina ni var (ja, är) ihop! När jag pepparkaksönskar nu för tiden (ja, pepparkakor kan ätas när som helst på året), brukar jag slänga in lyckönskningar till dig och din fina man. Du är framgångsrik och kommer bara att växa i framgång genom livet.

  3. Så himla fina bilder på ett himla fint bröllop. Jag blir glad bara att titta på dom och då känner jag inte ens er… 🙂

  4. Älskar att det blåser i klänningen på bilden med Conversen, älskar även lokalen ni gifte er i. Helt perfekt ju.

  5. Vilka underbara Bilder! Tack för att du delade med dig!

  6. Anna, du har världens vackraste leende och tänder. hela du lyser upp när du ler! Kram på dig. / Johanna, 21, Lund

  7. Vilken härlig lokal att gifta sig i! Tänk så vackert <3 Grattis i förväg 😉

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...