Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna & Emils Inbjudningskort!

apr 2, 2012 | Bröllop, Pyssel, Teckningar | 21 Kommentarer

Det här med inbjudningarna har vi ändrat oss fram och tillbaka om ungefär en miljard gånger.
Första tanken jag hade var att det skulle vara enkelt, med två fåglar eller nått sånt. Sen kom vi på idén med oblekt papper och bara texten ”från och med Du” (som är lite av vårat signum) men sen kände vi att det inte alls passade med resten av bröllopet som är så långt ifrån ett oblekt papper man kan komma!

Så vi körde på färg, som bara sjutton!

Jag hade egentligen snarare massvis med skräckexempel på hur jag INTE ville att det skulle se ut, än hur jag faktiskt ville ha det.
Vi va rörande överens om att det inte skulle vara något romantiskt, skirt, sidenaktigt. Det är liksom inte alls så vi är och som ni vet så blir ju inte bröllopet ens i närheten av klassiskt så då behövde inte inbjudningarna heller vara klassiska.
Dock kan jag tycka att de ser mer ut som inbjudningar till barnkalas än till bröllop, men det kanske bara är en bra sak!

Framsidan.

Inuti. Här va de lite olika, en del va rutiga, andra randiga och vissa prickiga

(och ja, såklart stod det massa mer saker här inne än bara att vi gifter oss)

21 Kommentarer

 1. Perfekta!

 2. Underbara!

 3. Jättefina!!

 4. JÄTTEfint verkligen. Jag gillar att det är färgsprakande och påminner om barnkalas. Du har ju verkligen fångat er två på pricken.

 5. Jättefint och lekfullt! Älskar det udda men fina parmotivet ni valt ^ ^ Lite starke Adolf och Pippi på nå sätt =D

 6. Underbara inbjudningskort!

 7. Underbart!!

 8. Dyngfint och matchar färglada er perfekt!
  Kunde inte blivit bättre!

 9. Riktigt snygga kort ju!!

 10. Fan-tas-tiskt! Finaste bröllopskortet jag nånsin sett. 🙂

 11. Åh vilka fina!

 12. SÅ fina! 🙂

 13. Åh, så fint!

 14. superläckert och det känns som det passar dej perfekt=) Kul att du vågar färg!

 15. Härligt!! och ännu härligare att höra att man inte är ensam om att köra på den mindre klassiska bröllopsstilen! Gifter mig 1 sept och tänker lite som ni! och förresten som svar på ett tidigare inlägg, JA! man får ha papperstallrikar på bröllop, speciellt när dom är så fina som dom från lagerhaus!

 16. Hur fina som helst! I bröllopsinbjudningsväg är nog dessa de bästa jag sett, klart ni ska köra på dem!

 17. Helt underbara inbjudningskort. Vi körde också på litet eget tema, flamingos! De blev jättefina och vi är supernöjda:) Så kul med något eget och era var ju bara fantastiska!

 18. De är verkligen jättefina. Det är sådana inbjudningskort som man vill spara även efter bröllopet!

 19. Jättefina kort! Men, håller du frikors med fingrarna..? 😉

 20. Jag hoppas jag har minst lika fina inbjudningar när det väl blir min tur! Verkligen superfina 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...