Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Erkänner!

aug 27, 2015 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Nu är det äntligen höst. Det känns i luften. Det blir lite lättare att andas, inte det här tryckande som är på sommaren.
Jag gillar hösten. Jag gillar sommaren också men avskyr den här hetsen om att vara ute nr det är fint väder.
VAAAAAAAAAAA, sitter du INNE när det är så FINT!?!?!

Ja. Jag sitter inne.
Jag är ingen utomhus människa. Det finns inget att göra ute. Bara stå där. För att det är fint väder.

Allt jag gillar finns inne. Symaskinen, teckningsgrejerna, sängen, pysslet, tvn och ja det mesta.
Emil är allt annat än en inomhusare och vill mer än gärna åka och bada, ta med Knut ut i skogen, springa på gräsmattan och vara ute i största allmänhet.
Han brukar säga till Knut att med pappa är man ute, med mamma får du vara inomhus.

Nu är det höst. Det regnar utanför fönstret. Kaffet är upphällt och pennorna ligger i drivor.
Ingen tjatar om vädret.
Äntligen kan man andas ut och vara inne med gott samvete.
Å ljuva inomhus.

IMG_7099

4 Kommentarer

  1. Jag är likadan….föredrar inneaktiviteter framför uteaktiviteter….

  2. Jag stannar också inne på sommaren. Det är alldeles för varmt ute så jag blir svettig och äcklig och jag bränner mig i solen. Jag blir överhettad och rastlös på stranden och ska jag läsa mina sommarböcker är det mycket skönare i soffan än på en filt på hård och knölig mark. Dessutom finns det mygg och andra äckliga kryp utomhus. Inomhus är grejen!

  3. Jag är gärna ute när det är fint väder. Om jag kan bada. Men jag håller med – det stressar. Som idag. Ösregn en heldag. Jag längtade till att komma hem och kura ner mig. Tänder ljus och gör mig till. Då skiner solen in. Va?? Så kändes allt fel.
    Den klara luften och de regniga dagarna ger ett lugn. Sen är ju regnig kall sommar värdelös. Men det är en annan ledighet. Man kopplar faktiskt av mer.
    Å hösten med luften och rutinerna ger mig en trygg känsla av skolstart. När jag fick köpa nya pennor och nytt papper att slå in böckerna i. Åh. Om man var nio år.

  4. Haha kunde varit jag som skrev det där. Har inte heller fattat vad man ska göra ute bara för att det är fint väder. Är ute mycket i jobbet men då jobbar jag ju och gör nåt.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...