Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna får 15 minuter av Fame!

nov 27, 2008 | Tankar och Vardag | 11 Kommentarer


Jag satt och räknade ner sekunderna och så kom den äntligen Modette Market!

Som ni kanske ser så är det fler bilder än loggan som är signerade Ileby, alla kategoribilder och de två bilderna längst ner med tjejer och en som lutar sig mot en kasse.
Kändes fint att se det färdiga resultatet och ni ska veta att jag är mäkta stolt!
Nu ska jag sola mig i glansen (som antagligen uteblir då mitt namn inte syns någonstans på sidan)

Godnatt och heja mig!

11 Kommentarer

 1. Hej Anna! Vi ber om ursäkt för att vi inte hann få upp infosidan i natt, men nu har vi kreddat dig på riktigt:
  http://www.modette.se/Market/Om-Market/
  Tack för att du ställde upp och gjorde så fina illustrationer till oss!
  Kram Maria

 2. vad fint du gjort anna! blir stolt över dig 🙂 du är BRA!! (synd att de inte gjorde bilderna ännu större på sidan, de gör sig ju bara sååå himla bra i stort format! men men, blev fint ändå!)
  ta ett glas champagne nu! 🙂

 3. Wow, vad häftigt! 😀 Du är grym!!

 4. snygg bild! är det någon av systrarna olsen eller är det bara jag som tycker att hon i alla fall var väldigt lik dom? (:

 5. Det är klart att ditt namn skall nämnas om du är upphovskvinnan till de fina bilderna! Det kan väl ingen ta ifrån dig?

 6. Anna! jag är stolt som en liten mamma och skulle lätt ha gråtit en liten sväng om jag vore en människa som gråter lätt. Men jag tycker verkligen att du gjort ett alldeles fantastiskt jobb vännen! Du.är.så.bra! Lets fira när du kommer till norr baby. Nu ska jag ned och köpa champagne för att fira mig ikväll. ^^ Prata snart på msn så jag kan meddela dig hur grym du är direkt. KRAM(får en tidning från min chef i Finland så jag kommer att skicka dig ett exemplar av min artikel om dig och de andra snart snart)

 7. Vilket fantastiskt jobb du gjort åt Modette!

  Såg genast på illustrationerna att det var du som skapat dom.

 8. Det är hemskt om dom inte låter det stå vem som har gjort illustrationerna!!
  Du har en underbar talang!!

 9. GUUUUD vad begåvad du är! omg! En enorm inspiration! älskar också att måla men shit.. du är ju GRYM GRYM GRYYYM!!!!

 10. älskar de här bilderna du gjort för modette – fantastiska!

  ..eller jag älskar alla dina bilder.
  Hoppas du får en finfin lördag!

 11. Grattis tjejen! Himla kul och du han en sådan talang!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...