Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna får Present!

sep 28, 2008 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer


Titta vilken ljuvlig bokhylla jag fick av min manager idag!! Den kommer göra sig såååå fint i min lägenhet! TACK!

4 Kommentarer

  1. ÄR DET STRING?
    (kan man isf få låna din manager ibland?)

  2. Åh, en sån har jag letat efter! De är ju superfina! Lyckliga dig!

    kram kram

  3. fan så duktig du är på att rita. Själv har jag ingen inspiration eller fantasi för fem öre, kan endast rita av. haha

  4. Hehehe, tar det någonsin slut med din karl så slå en signal till min bror, då får du en man som är lika konstintresserad som du och dessutom ett gäng stringhyllor på köpet. Ni har verkligene exakt lika smak 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...