Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Firar!

maj 27, 2013 | Tankar och Vardag | 12 Kommentarer

541447_10151230587146496_941495061_n

Jag är ganska van vid att leva utan pengar, jag har råd med det jag måste ha råd med och det är ungefär det.
Men jag lever också efter mottot att man ibland måste få fira, så det ska jag göra nu!

Jag firar att jag om en vecka flyttar in i mitt nya kontor på reklambyrån.
Jag firar att jag överlevt en helvetesvinter där allt som inte fick hända, hände.
Jag firar att det till slut blev vår och sommar, trots att jag aldrig mer trodde det var möjligt.
Jag firar att jag har så mycket uppdrag för tillfället, att jag faktiskt kan andas ut i flera månader (tur att jag inte gav upp!)
Jag firar att min gamla tantcyckel har sett sina bättre dagar och nu ska den bytas ut!

Jag ska alltså köpa en ny cyckel! Det är mitt fir till mig själv, för att jag är så himla bra och stark och överlever och kämpar på trots att det ibland är evg uppförsbacke! Så heja mig!
De här är det jag spanar på:

aktuellt_90520223 crescent_gra_800 Crescent-Lotta-273-2012 Cykel cupcake

 

12 Kommentarer

 1. Ja! Heja dig! En ny cykel känns lika roligt nu som när man var sju tycker jag. En perfekt present till sig själv!

 2. Men hjälp jag kolar vilket bra fir! Och vilka cyklar! Andra uppifrån…. Min cykel är också helt kaputt, men har inte ens, hur mycket jag änd vänder på slantarna råd med det. Men nästa år så, hoppas, hoppas!

  Mycket glad att du har det dock, en bra cykel lägger många plus på humörkontot.

  <3

 3. Åh Anna vad underbart(!) skrivet:
  ”för att jag är så himla bra och stark och överlever och kämpar på trots att det ibland är evig uppförsbacke! Så heja mig!”

  Den meningen, att du skriver den så ärligt men också energifyllt. Så här ska jag säga till mig själv från och med nu – hela tiden! Du gav mig precis ett mantra att hjälpa mig framåt! Jag ÄR himla bra och stark och överlevande och kämpande – precis som du!

  Jag röstar på cykel nr 1! Så fin!

 4. Heja Anna 🙂

 5. Men rackarns vilka snygga cyklar det finns ”nu för tiden”. Här har man cyklat runt på sina älskade gamla damcyklar utan vetskapen att det faktiskt finns nya som är snygga…och som har broms, växlar och annat nödvändigt. Bra investering Anna men förstår att du har svårt att välja 🙂

 6. Superbra sätt att fira på tycker jag.
  Jag röstar och tipsar om den sista, cupcake cykeln.
  Jag har en nästan exakt likadan cykel och den är superfantastisk!
  Jätteskön att cykla på, man sitter bra och lagom med växlar.
  Korgen tål en hel del, exempelvis en hund på 11kg som åker i den varje dag.
  Den är snygg som bara den =)
  Ja det var väl det jag kommer på nu. Du kommer kunna ha den resten av ditt liv.
  Ha det fint!

 7. Köp den orangea!

 8. Grattis och HEJJA HEJJA!

  Vilka fina cyklar!
  Jag har en röd/vit prickig sadel som den högst upp. Så himla fin men ack så obekväm på längre sträckor.

 9. En ny cykel är så himla kul! Man känner att man kan cykla jorden runt och att ingen kan stoppa en! Jag har en svart Monarc som är typ 7 år gammal nu, den är smutsig, lite rostig, nerbajsad av fåglar men den tar mig fortfarande dit jag vill och nu har jag även kompletterat med en rosa hjälm som till och med glittrar!
  Nu känns cykel lite som ny och jag kan cykla vart jag vill med ett skyddat huvud och hela sommaren framför fötterna! 😀

 10. Helt rätt! Fira på och glid med stil! 🙂

 11. Heja heja!

  Ibland måste man faktiskt unna sig själv något, så det så! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...