Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Fixar!

feb 22, 2012 | Huset, Inredning, Pyssel | 3 Kommentarer

Imorgon kommer det ingen uppdatering av bloggen, för då har vi fått tillträde till vårt hus!

Så imorgon står ommålning av inte mindre än TRE rum på schemat (träningsvärk, jajjamen!)
Bland annat ska sovrummet målas för att på fredag få upp den fina talgoxetapeten!
Men roligast av allt, är att jag ska måla om min ateljé! Det blir den här färgen, tjusigt va?

Jag laddar kameran och levererar massvis med före och efterbilder innifrån huset på fredag och ÄNNU mer på måndag för i helgen går hela tunga flyttlasset.

På söndagmorgon vaknar jag upp som Anna på Haga. Flott värre!

3 Kommentarer

  1. Underbar färg! Ser fram emot före- och efter-bilder.

  2. Så spännande. Lycka till med flytten. Finfin färg.

  3. Vad heter färgkoden? Så himla fInt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...