Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna går på Kalas!

nov 29, 2008 | Tankar och Vardag | 5 KommentarerEftersom jag var tvungen att tacka nej till Pink Party så får jag va extra fin på kvällens tjejfest istället.
Lockigt hår och världens finaste klänning. Tadaaa.

5 Kommentarer

  1. Vad fin du är!

  2. Du var jättefin!

  3. Hej Anna!
    premiär för mig som blogbesökare hos dig. Supervackra bilder… Ser fram emot utställningen!

  4. gu vilket vackert hår:D

  5. Har du klippt av dig det fina håret!?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...