Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna går på Målarkurs!

sep 11, 2008 | Teckningar | 2 Kommentarer


Idag har jag varit på kvällskurs i måleri.
Det va mitt ute i småländska skogen i ett stort blått hus och det va helt otroligt!
Läraren va fransk och bröt alldeles fint och sa att i Värnamo får man inte vara tokig.
I mitt eget måleri är jag petig och noggrann och störande manisk. Det ville jag släppa på nu, så jag tog med mig färger och dukar och målade med händerna och kladdade på för fullt.
Befriande känsla att inte behöva göra fint och perfekt och jag är alldeles glad nu efteråt!
Det här kommer bli en fantastisk kvällsunderhållning i höst!
Jag tänker inte visa er vad jag gjort av den enkla anledningen att jag vill kunna kladda på ifred.

2 Kommentarer

  1. Åh det är så härligt med kladdmålningar, kan funka som terapi ibland- fantastiskt!

    Ps. Klart man får vara tokig i Värnamo;)

  2. kom till göteborg i stället, man får vara tokig här och så vill jag ha tokar som dig här.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...