Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Går Vidare!

mar 7, 2013 | Tankar och Vardag | 16 Kommentarer

good

Tack för era peppningar i förra inlägget! Ni är bäst!
Men jag måste också få klargöra en sak, jag känner mig inte trött och orkeslös för att jag är ledsen. Eller jo, ibland såklart. Men mest tror jag det är att all spänning och ansträngning och jobbiga känslostormar börjar släppa nu, och istället infinner sig en enorm lättnad men också trötthet. Jag är trött för att det är över. Men lättad att det äntligen är över.
Nu är det bara resten av livet kvar.

Idag mår jag iallafall mycket bättre. Jag orkade mig ut igår, tog den där ölen (eller tre) och skrattade och kände mig yttesrt levande igen! Så himla fint det är med vänner som förstår, som vet precis och som känner en så väl att de vet precis vad de ska säga.
Så idag har jag ny energi, solen skiner och jag känner mig väldigt inspirerad!

Vet ni en bra sak till? Att imorgon fyller jag år!

16 Kommentarer

 1. Vad skönt att du kom ut och att det kändes bra! Grattis i förskott! 🙂

 2. GILLA!!

 3. På tal om något heeelt annat. Jag såg på din pinterest att du pinnat massa fina bilder med prick och randiga plagg. Mitt tips till dej är att kika in på Lindex vecka 12 och kolla in nya kollektionen från Holly & whyte. Massa ränder och prickar till mycket bra priser. 🙂 ( ja jag jobbar på Lindex 😉 )

 4. GOOOOOO Anna! Vi hejjar på dig!

 5. Grattis! 🙂 Hoppas du får en härlig födelsedag, med mycket skratt, härligt sällskap och massa gosaker! 🙂

 6. eller hur, när man väl kommit ut och träffat folk brukar livet kännas fint igen. och grattis i förskott fina! kram!

 7. Höll tummarna för att du skulle besegra vägen till den där ölen och det gick ju lysande! Heja Anna! 🙂

 8. Jag vet precis vilken känsla du pratar om, när man känt så mycket sorg, oro och stress så länge blir man ofantligt trött när det väl släpper. Det är lite som att få en adrenalinkick och kunna rida på den vågen jättelänge, men när adrenalinet är slut måste man få vila och återhämta sig. Att sörja är en oförutsägbar och konstig resa vi alla kommer göra, men bara rid ut det och försök hitta lyckan så blir det bra till slut, det lovar jag. <3

  Och GRATTIS på födelsedagen! 😀

 9. Grattis!

 10. Grattis på födelsedagen! Hoppas att det är lika soligt i din del av Småland som där jag är.

 11. Grattis, och glad kvinnodag. Hurra hurra hurra!

 12. Grattis på födelsedagen Anna! 🙂

 13. Hej,
  grattis till en underbar kvinna, och en underbar bra dag till dig!

 14. Hipp hipp Hurra å Grattis!!

 15. Du är så jäkla duktig på så många sätt!

 16. Lika ofta som man måste tillåta sig själv att inte orka ett skit efter det du varit med om måste man tvinga sig att fortsätta framåt. Sorg är ett heltidsarbete som kommer och går som det vill. Imorgon är det ett år sedan jag sa hejdå till mamma, och jag har bävat för den dagen i flera månader nu.

  Grattis på födelsedagen, i efterskott! 🙂
  Kram

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...