Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Genom Åren!

nov 8, 2013 | Allmänt | 4 Kommentarer

Såg att Emily gjort en tillbaka blick på sin blogg och tyvärr har jag inte haft min riktigt så länge, startade min blogg 14 april 2008, det är ju ganska längesen det också!
Däremot hade jag Bilddagboken så där har jag rotat lite för att hitta gamla bilder.
Vi kikar:

2007

 

Det här var 2007. Jag hade precis fått min första helt egna lägenhet som jag inte delade med någon. Dessutom låg den på bästa stället i Karlstad. Jag hade så himla roligt det där året jag bodde där (det var en studentlägenhet så jag fick bara ha den så länge jag gick på universitetet)
Nästan varje dag hängde jag med min nyfunna bästis Johan, han lagade mat åt mig och så spelade vi Tekken på hans playstation och minst tre dagar i veckan gick vi ut och dansade ihop. Vi hade till och med övat in olika danser ihop man kunde göra på dansstången. Johan var fantastisk på att dansa och jag va värdelös, så vi var en utmärkt kombo och så roligt som vi hade ihop har jag nog aldrig haft ute sen dess.

DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA

 

2008 startade jag min första blogg, på blogspot. Inte visste jag då att den skulle bli så stor, att det senare skulle bli mitt heltidsjobb och inte hade jag en susning om hur mycket roligt jag skulle få vara med om tack vare den bloggen!
Det var Amanda Berg och Underbara Clara som länkade bloggen i början, som gjorde att besökantalet sköt i höjden. Minns även dagen då Elin Kling länkade bloggen, då hade jag 30 000 besök på en dag!
Teckningen ovan är en av de första jag la ut på bloggen och också den bilden jag har tatuerat på vänsterarmen, som en tribute till min älskade blogg och allt den gett mig.

2009

 

Vid det här laget, 2009 hade jag ock Emil varit ihop i ett år. Minns att ungefär här, vid nyår 2009-2010 hade vi något av en kris och jag visste inte om vi skulle vara ihop eller låta bli. Vilken HIMLA tur att vi valde att fortsätta vara vi!!
Jag hade långt mörkbrunt löshår som alltid trasslade ihop sig och jag gick på en textilutbildning i Värnamo och hade det ganska kämpigt med att försöka reda ut vad jag egentligen ville göra med mitt liv.

2010tatuering

 

2010 var ett betydligt bättre år. Jag bestämde mig för att bli tatuerare och skaffade för första gången mina egna vänner i Värnamo, inte bara sådana jag fått via Emil. Kändes som jag hade hamnat helt rätt i den där tatueringsstudion och färgade håret mer och mer orange för varje dag.
Skaffade sidecut och fler och fler tatueringar. Sen kom jag på att jag nog tyckte bättre om tatueringsfolket än jag faktiskt tyckte om att tatuera. Så jag slutade, började som inredare på Mio men när jag inte fick fortsätta där, tog jag steget att helhjärtat satsa på mig själv. 2010 var året jag blev frilans på heltid och det var det bästa beslut jag någonsin tagit!
Det här var ett himla bra år, vi bodde i huset i stan, på våningen under bodde våra bästa kompisar och i huset bredvid ännu fler kompisar. Vi hade alltid öppet hus och gick mellan lägenheterna hela tiden, som ett enda stort kollektiv. Här trivdes jag verkligen med att bo i Värnamo och det kändes som hela den sommaren var en enda lång grillfest.

2011

 

2011 stod jag på egna vingliga frilansben och tyckte varje månad då jag inte behövde ta ett riktigt jobb, var en seger. Jag åkte till Karlstad och fotades av Erika och det var våren då Emil gick ner på ett knä och friade!

2012
2012 är mitt livs bästa och sämsta år på samma gång. Det ä råret då jag och Emil gifte oss, den bästa dagen i mitt liv. Det är året vi åkte på bröllopsresa, blev gravida och var så hiiiiimla lyckliga.
Men samtidigt är det året då pappa blev sjuk, då jag fick missfall och då hela världen rasade ihop som ett korthus.

2013

Nu är det 2013. Året som mest gått i en dimma. Det började med att pappa dog och sen gick jag som i trans i månader.
Men det är också året vi blev gravida igen, jag bytte kontor och flyttade in på en reklambyrå och jobbade med en massa roliga uppdrag.
Nu är snart även detta året förbi och jag är säker på att 2014 blir ett toppenår. Efter regn kommer solsken, är det inte så?
2014 är året vi blir föräldrar, det är ju faktiskt skitstort!

4 Kommentarer

  1. Å vad snyggt stylad du är på bilden där du har gult läppstift! Jag tror precis som du att efter regn kommer solsken. Hoppas verkligen att 2014 bjuder på allt det du vill ha!

    //Linnéa
    http://www.thewildrose.se -Bröllopsinspiration, DIY, tygbuketter & accessoarer av vintagetyg mm

  2. Du är så himla fin Anna! Jag har nog följt dig sedan 2008 och det har varit så kul att följa dig i ditt liv, jag skulle nog hälsa på dig om vi sågs på stan även fast vi aldrig träffat dig, det känns som om jag känner dig. Hoppas du får ett fint kommande år med allt vad det innebär! <3

  3. Vad härligt att höra hur du ser tillbaka på det som var då, nu. Livet kan verkligen kasta runt en vissa år. Det är väldigt inspirerande att få följa den del som du delar med dig av här. Såklart kommer solsken nu och ännu mer solsken! Bäst du skaffar riktigt mörka solglasögon 😉

  4. Underbar resumé! Inser att jag har följt dig rätt många år! När jag läser saker som MIO och textilutbildning och om tatuerandet och tänker ”ja men det var väl typ förra året”

    Du är helt klart BÄST Anna! Hoppas fler och fler inser det och blir så lycklig (knäppt kanske) när du får fler och fler gillningar på facebook!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...