Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Genom Instagram!

jun 3, 2013 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Såhär har senaste tiden sett ut genom instagram, om ni vill följa mig så heter jag annaritar såklart!

bild-6

I helgen var jag med i expressens bilaga Leva & Bo! Ska visa er hela intervjun så småningom.

bild-5

De här två börjar bli stora och vansinnigt gulliga! De slåss med varann och med sin mamma, jamar och springer så fort de kan på klumpiga små ben.

bild-4

Vi va på ölprovning med nya jobbet och fick Sveriges största ölsamling av oöppnade flaskor. Fick kämpa för att inte falla för frestelsen att öppna dom, bara för att.

bild-3

När jag rensade kontoret hittade jag ett gammalt tidningsreportage från vårt hus. Då var den här bilden med, fin tycker jag.

bild-2

Fick ett vadderat kuvert på posten som innehöll två små miniråddjur, från en bloggläsare! Hurra!! Tack!

bild-1

Sen har jag pussat på Alonzo (som de nya ägarna döpt honom till) så mycket jag bara kan, eftersom han ska försvinna så småningom.

1 kommentar

  1. Vilka fantastiska små ludna varelser! Jag blir så sugen på en liten själv men lägenhetslivet begränsar…
    Husbilden var underbar!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...