Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Goes Dark!

okt 3, 2012 | Hår | 4 Kommentarer

I flera veckor har jag känt mig som något man släpar fram under en sten, liksom alldeles grå och sliten så igår fick jag ett ryck och färgade håret!
Nu känns det genast mycket bättre och jag känner mig som mitt gamla vanliga jag igen.
Jag har trivts som ljushårig, men jag trivs ändå allti dbäst som mörkhårig. Det stämmer liksom lite bättre.
Vad tycker ni?

Dessutom har jag nytt läppstift jag köpte på MAC i London, i färgen ”girl about town”. Himla fint om jag får säga det själv!
Jag och min mor är lika läppstiftstokiga båda två, fast hon köper ”en färg som inte syns du vet” och jag köper skrikrosa. Vi har säkert ett tiotal var, alla i ungefär samma nyans.
Men det är nått visst med nytt läppstift, man känner sig så ny och fräsch. Som något man unnat sig, och det kan ju aldrig vara en dålig sak!

4 Kommentarer

  1. Får man fråga vad du använt för färg? Funderar på att färga själv för första gången och vet inte vilken jag ska använda. Det där ser ut att vara nyansen jag tänkt mig.

  2. Tjusigt! 🙂

    Du som är läppstiftstjej, kanske kan du ge några tips? Tycker det är så himla fint, men känner mig som en clown när jag provar…

    • Det är en vanesak! Dock tycker jag att rosa är lättare än rött, det blir mindre tantkänsla på rosa

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...