Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna goes Jultomte!

okt 26, 2008 | Tankar och Vardag | 1 kommentar


Jag fick en tanke, eftersom min hög med teckningar börjar bli ganska stor så tänkte jag sälja hela bunten!
Så om du tittar igenom hela bloggen och hittar någon teckning du gillar lite extra, maila mig på a_ileby@hotmail.com så blir den kanske din!
Tänkte sälja ut dom för 500 kr styck (de kostar 800 i vanliga fall) men sen finns det en del som är lite mindre som därför också kostar mindre givetvis.
Ge en teckning i julklapp, önska dig en teckning själv eller varför inte tapetsera hallen med dom?
Men glöm inte att det bara finns en av varje så först till kvarn!

Gäller dock inte beställningar utan bara färdiga teckningar.

1 kommentar

  1. tycker du passar i skägg. varför inte ta det som din nya frippa? puss.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...