Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna goes Päls!

nov 9, 2008 | Tankar och Vardag | 5 Kommentarer


Jag har gjort mitt livs fynd på myrorna!
Jag VET att man inte ska ha päls men när den är såhär fin så kan man inte låta bli. Förlåt. (kasta inte ägg på mig är ni snälla)
Jag intalar mig att det är en väst gjord av päls från ett djur som levt ett långt liv och först på sin ålders höst blev en väst. Ehum.

Visst är den fiiiin?!

5 Kommentarer

 1. Avundsjuk?
  JAAAA

 2. Det är helt okej att köpa päls, tycker jag, om det är begagnad päls. Allting som är begagnat är bättre än att köpa nytt! Mindre miljöbelastning och det är ju inte ett djur till som får ge livet till. Tycker inte att du ska känna några som helst skuldkänslor!

 3. Det där ser ut som typ 50 djur. 50 små djur. Usch.

 4. Eh, päls? Är det på modet att ha äkta päls igen??
  Nej, skäms på sig! Det känns väl som att världen är lite för medveten om hur de djuren behandlas för att man med gott samvete ska kunna ha något sådant på sig.

  Och det komemr från en som egentligen inte bryr sig nämnvärt om djur. Fy!

 5. Äh. Vet inte hur det är med mr. Fiction här ovan men jag tycker det är jäkligt fjantigt att tjata på folk som bär äkta päls om man själv äter kött. Däremot har jag förståelse för det om man är vegan. Jag tror inte att djur som används till kött behandlas bättre än pälsdjur. Min mormors far var pälsfarmare och de behandlade sina djur med ömhet och respekt, ju bättre man tar hand om djuren, desto bättre blir pälsen. Ett djur som behandlats vedervärdigt under uppfödningen får inte lika fin päls, man förtjänar mindre på att behandla dem dåligt. Detta säger jag som fuskpälsbärare, använder inte äkta päls eftersom jag ändå slutligen inte vill hamna på fel fot med bekanta som har extrema åsikter om päls.
  Din väst är snygg! Verkligen. Tycker du ska använda den utan skuldkänslor. Bry dig inte om fjantar som pratar om att det är äckligt med döda djur, när de själva i många fall stoppar döda djur in i sin mun varje dag.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...