Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Goes To London! Dag 3.

maj 4, 2016 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Vår sista dag i London.
Det var superfint väder och varmt, så vi bestämde oss för att gå genom Hyde Park istället för att åka taxi in till stan den här dagen.

IMG_0362

Det var 16,5 grader varmt så vi fick riktig sommarfeeling!

IMG_0364

Sen vips var mitt kameraminne fullt.
Men vi gick genom parken i alla fall, ända bort till Carnaby street.
Där köpte jag ett par jeans och vi avslutade vår Londonresa med världens godaste pizza, fullproppad med kronärtskocka. M u m s!

På flygplatsen köpte jag nytt läppstift från MAC, det hör liksom till.
Skjortan med kaktusar är också ett Londonköp.

IMG_0374

2 Kommentarer

  1. Snygg skjorta! Jag såg en äldre dam (ball dam!) med en likadan idag och kände starkt att en sån borde jag ha. Vad heter märket och vet du händelsevis om den går att få tag på på nätet?
    //Malin

    • Den är från Zara!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...