Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna gör ett Undantag!

feb 20, 2012 | Teckningar | 5 Kommentarer

Som ni säkert vet vid det här laget så tecknar inte jag barn.
Det är helt enkelt för svårt. De har inga tydliga drag (nu pratar vi om bebisar) och deras mun är opropotioneligt liten, deras näsa som en liten knapp och de har ofta inget hår.
Alltså bara svåra saker att teckna.

MEN, ibland gör även jag undantag.
Några få bebisar har det blivit genom åren. Om bilderna jag ska utgå ifrån är extra fina, har nått roligt element eller om jag får fria händer. Då kan jag teckna barn.

Det här var för en dopinbjudan.
Dessutom känner jag mamman och sen råkade han ju vara extremt söt också.
Då kan till och med jag göra undantag!

5 Kommentarer

 1. Naaaaaw! Så söt! Du borde göra fler undantag 😉
  Ser ut som att bilden är lite utdragen bara?

 2. Vilken underbar bild!!!
  Bilden är fixad 🙂

 3. åh så sött!

 4. Du borde verkligen göra undantag fler gånger. Jag kommenterar sällan, eller kanske aldrig jag ska säga, här i din blogg. Men nu var jag tvungen. Det här tycker jag är absolut en av dina bästa bilder!

 5. Åh!
  Jag är så nöjd med bilden Anna! Inte nog med att han är söt, så har du fått det att verkligen se ut som vår Matheo!!:)
  Tack ännu en gång! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...