Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Håller Kurs!

mar 6, 2018 | Tankar och Vardag | 13 Kommentarer

Jag går ju som ni säkert vet vid det här laget, på kurs i keramik på Medborgarskolan.
Jag har alltså nu sett hur det ser ut ”inifrån” och sett att det ju inte alls är läskigt utan snarare väldigt gemytlig stämning.
Så jag tänkte, att kanske skulle jag våga anmäla mig som ledare?
Jag tänker att jag skulle vilja hålla i en kurs i porträtteckning.

Det svåra är ju att veta vad folk kan och inte kan så att säga. Det som är självklart för mig är kanske nyheter för någon annan. Men man kan ju lägga det på en lagom nivå och sen växla upp om det skulle vara så.
Efter att ha tecknat porträtt i sisådär tjugo år borde jag ju ändå ha lite kött på benen kan man tycka.
Dessutom blir det ju ingen kurs där jag står framme och pratar hela tiden utan folk tecknar väl och sen går jag runt och ger tips och ser vad de kanske inte ser.

Det här är typ sjumilakliv från min comfortzone men det kanske är nyttigt.
Undrar om någon skulle vilja gå en sån kurs med mig?

13 Kommentarer

 1. Skulle det vara i närheten av Jönköping skulle jag gärna gå!!

 2. Om jag bodde i Sverige skulle jag vara jätteintresserad. Hoppas det blir av!

 3. Jag beställde din kurs som du skickade ut via brev en gång i tiden.
  Du var väldigt pedagogisk där så det blir säkert toppen med dig som ledare. 🙂

 4. Åh jaaa!!!????????????
  Hade du inte kunnat hålla en helgkurs så vi långväga kunnat få möjlighet att gå?????? Drömmen!
  Hejja Hejja för att kliva ut ur comfortzonen!????????????

 5. Det tycker jag!

 6. Men åh, VARFÖR bor du så långt bort?! Hade jättegärna velat hänga på!
  Kör!!

 7. Jaa! Tyvärr bor jag för långt bort men tänker att folk går på kurser mer nu än någonsin för att ”unna” sig egentid med ett intresse. Hade lätt anmält mig! Du kanske i anmälan kan låta folk fylla i vad de vill få ut av kursen? Vad de vill lära sig, på vilken nivå de är osv. Men många kurser kanske kör en sån genomgång på första mötet. Så vet du vad du har att utgå ifrån. 🙂 vad cool du är som ens tänker tanken!

 8. Jag skulle nästan kunna tänka mig att pendla från Lappland för att vara med, och jag tror knappast att jag är ensam som gärna-gärna skulle vilja gå. Lyckliga alla ni som bor närmare! 🙂

 9. Åhh vilken kul idé! Skulle vara så sjukt inspirerande att gå en kurs hos dig! Älskar dina teckningar och målningar!

 10. Jaaa! Lätt att jag hade velat gå den kursen!

 11. Jag skulle så gärna gå om jag bodde närmare!! Heja dig, så modig!!

 12. Ja! Och framförallt skulle jag vilja ge min sambo din kurs i present! (mitt eget självförtroende vad det gäller pennor är begränsat till skrift…)

 13. Kom till Göteborg och då få du min tonåring som ser upp till dig!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...