Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna har en dålig dag.

aug 27, 2008 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer


Ibland är det väl ändå tur att man har sina gamla barndomsvänner att vända sig till.

Uttdrag ur vårt msn samtal:

Anna säger:
åhhh jag är så trött på att försöka sälja in mig själv. Kan ingen bara komma och säga SHIT du är ju bäst i världen, varför har jag aldrig sett dig förut?
Henrik säger:
mm.. du tog orden ur munnen på mig…
Henrik säger:
men du ÄR bäst i världen.. det har du alltid varit.. å det vet du

3 Kommentarer

  1. hoppas morgondagen kommer bli mycket bättre! det vet jag att den kommer bli! =0) massa solsken till dig!

    kram kram!

  2. megasöta människa!
    Frisyren blev kanon!

  3. ohh.. söt vän! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...