Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Hatar!

jan 20, 2012 | Allmänt | 1 kommentar

Igår såg jag en farbror som hade trillat omkull och stod och höll en servett mot huvudet med blodig hand och mössan på sned.
Då höll jag på att börja gråta mitt på Centralstationen och ringde genast pappa som fick lova dyrt och heligt att aldrig, aldrig välta omkull.

Ledsna farbröder och ensamma tanter är det som ger mig mest hjärtesorg i världen.
Det och borttappade, hemstickade vantar som mammor stickat massvis med kvällar för att man ska bli glad och varm om fingrarna i storstaden.

Åh.

1 kommentar

  1. ja, usch det är verkligen 2 av de sorgligaste sakerna som finns.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...