Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Hjärta Prickigt!

maj 28, 2016 | Kläder | 1 kommentar

Mitt bästa mönster är utan tvekan prickar. Tätt följt av ränder.
Om en tröja finns i prickigt så är det liksom någonting inuti mig som gör ett litet glädjeskutt.
Om jag hade fått bestämma hade vår bil varit prickig också, men Emil är lite mer nedtonad och vägrar.

prick prickar prickar prickig prickklänning prickig prick1 prick orangeprick prickkjol prickar prick mintprick prickbyxa ljusgulprick prickig

 

1 kommentar

  1. Men så fint! Speciellt gula klänningen på slutet, en SOL-klar fempoängare! Har aldrig tänkt på att prickigt kan vara så snyggt, jag känner mig mest barnslig när jag har prickigt på mig, men när jag ser dig så tycker jag snarare ordet ”lekfull” passar bättre som beskrivning, och det är ju faktiskt en jäkla skillnad. Thanks for the eye opener! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...