Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Hjärta Småfolk!

dec 10, 2015 | Allmänt | 2 Kommentarer

Som ni vet så är jag en riktig sucker när det kommer till barnkläder, och speciellt färgglada sådana.
Ett märke som gör just det och dessutom känns lite retroinspirerat är det danska märket Småfolk!
Knut har ett par leopardbyxor och en lurvig fleecetröja därifrån.
Den där fleecen är så himla bra, som går ner lite längre där bak och dessutom tog jag en stor storlek så den håller nog ända till sommaren!

knutteIMG_7913 IMG_8337 IMG_8339

Just nu, lagom till jul och allt får ni 30 % på alla Småfolks kläder hos Cutiepie.se om ni uppger koden: annaritar i kassan (gäller till 15/12)

(i samarbete med cutiepie.se)

 

2 Kommentarer

  1. Tack för den rabattkoden. Jag handlade en snygg tröja med grävmaskiner på till sonen, han är helt såld på såna.

  2. Hoppsan! Där beställde jag en body med rabattkoden utan att blinka. Tack för den! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...