Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Hjärta Stockholm!

okt 22, 2014 | Allmänt | 4 Kommentarer

I eftermiddag åker jag till Stockholm och kommer inte tillbaka förrän på fredag. Två nätter utan Knut och Emil känns lite läskigt men samtidigt ska det bli evinnerligt skönt att få sova två hela nätter utan att bli väckt!

Jag ska på en hel massa föreläsningar imorgon och på fredag ska jag på ett jobbmöte. Däremellan tänkte jag svänga förbi Kreatima och fylla på mitt penn- och papperslager.

Jag har en hatkärlek till Stockholm. Jag har inte det minsta lust att bo där överlag men ibland kommer det över mig en våg av Stockholmslängt. Som när man ser på gamla avsnitt av Pluras kök och det är kallt och rå vinterkväll på söder men mysigt och varmt inne.

När jag bodde i Stockholm så älskade jag det. Älskade att allt fanns nära men kände mig också väldigt ensam. Ingen såg upp, ingen sa hej och ingen flyttade sig utan bara gick rakt in i en och tryckte undan en på tunnelbanan och i trängseln.

Men det är skönt att Stockholm finns kvar. Att man kan åka dit några dagar ibland för att sen få känna hur himla skönt det är att åka därifrån igen.

Det bästa med min vistelse är att jag ska bo hos min bästa kompis, ha teen mom maraton och äta fiskpinnar. Så enkelt det är att umgås när man känner varann för väl. Så hej kära Stockholm, det ska bli kul att se dig!

Södermanland

4 Kommentarer

  1. Ett tips är att schollershammers zeichenpapier (som du skrev att du köpt i Köpenhamn) finns på Pen store som ligger vid Zinkensdamm på Hornsgatan 98! Både i A4, A3 & A5!

  2. Åh känner så igen dem där hatkärleken. Ibland gör det ont i en så mycket vill man dit igen men så ångrar man sig efter ett besök och får komma hem igen! Ha det fint i stan!

  3. Alltså flytta dit igen, hälsa på gör man ju mer än gärna 😉

  4. Kan rekommendera pen store vid zinkensdamm. Bra utbud, hyfsade priser och grym personal. De har bla touch twin markers, vilka är underbara.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...