Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Hjärta Värmland!

maj 28, 2012 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

I helgen har jag försökt suga ut det absolut bästa jag vet med Värmland. Så vi åkte till de platser som andas barndom, brunabrända ben och minnen.
Vi var på Hammarö sydspets och hoppade på klippor och kände på Vänervatten. Åh kärlek på det!

Glad värmlänning på hemmaplan! (och ur mycket osmickrande vinkel)

Älskar att få visa mina bästa platser för min bästa person!

Sen åkte vi till Alsters Herrgård, som är min favoritplats på jorden (och där jag hade gift mig om vi skulle varit i Värmland) och det finns ingen plats som andas barndom så mycket som just där.
Jag säger som Gustaf Fröding skrev i dikten ”den dungen är mig kär, min barndom susar där”.

Såhär såg det ut:

Jag hade med mig Rebecca. Vi har gått den här vägen ihop sen vi var pyttesmå. Hon är min bästis.

FINT!

Sen gick vi ett varv i Bäverdalen.

<3!

Sen kom vi tillbaka till vårt gamla villaområde och mitt hjärta smälter lite när jag är där. Hemma.

Sen åkte jag och Emil tillbaka till landet och mina föräldrar.


Radartrion jag, mamma och mormor!
Det var den korta helgen som gick, jag önskar jag hade kunnat stanna hela sommaren!

1 kommentar

  1. MEGAHJÄRTA Värmland! =)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...