Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna i Stockholm!

okt 17, 2016 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Nu är jag tillbaka i Småland igen efter en helg i Stockholm.
Min inspiration är påfylld, min Stockholmsbehov mättat och kreativiteten är på topp.
Så härligt det är med sådana resor, där alla depåer fylls på till bredden och till slut vill man bara åka hem så man kan få sätta tänderna i nya projekt.

Efter hundraelva förseningar och tågkrångel och missade byten landade jag till slut i storstan. Där mötte jag upp min bästis och vapendragare Rebecca.

img_2073

Vi åt finlunch, dvs fredagsburgare och pratade om provsjungningar och läskiga dokumentärer (jag lyssnade på ”de dödas röster” på vägen upp, världens mest spännande podd, LYSSNA genast!!)

img_2075

När man äter lunch med en operastjärna betalas maten såhär:

img_2077

Resten av helgen har jag strosat runt i Vasastan, fotat förlagor till boken, dansat på Cliff Barnes med Johan, ätit supergod italiensk middag i gamla stan, sparkat löv och varit på förlaget och visat mina teckningar till boken.

img_2081

En perfekt hösthelg. Nu ska jag sätta tänderna i färgläggningen av bilderna, dvs den roligaste delen!

img_2088

1 kommentar

  1. Vad sa förlaget? Gick det bra? Hoppas hoppas!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...