Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna i Styrelsen!

mar 25, 2018 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Det har hänt en rolig grej, jag har nämligen fått frågan (och tackat ja) att sitta med i Värnamo Företagarförenings styrelse.
Min pondus steg med 70% direkt, haha!
I torsdags var jag på mitt första möte. Hade föreställt mig aula, mikrofoner och allt sånt där så var lite svettig innan. Men väl på plats kom jag på att vi bor i Värnamo och inte i New York, mötet hölls i ett litet konferencerum och var totalt ofarligt.
Jag sänkte medelåldern betydligt och var utan tvekan yngst, men det kändes bara som en fördel.
Vi var elva personer varav tre kvinnor, så man kan lugnt säga att jag behövdes.

Vi gick mest igenom ordningen och sånt där, men jag kände ändå att det jag sa var viktigt. Att jag bidrog. Att det jag kan faktiskt gör skillnad.
Det kändes stort. Och viktigt. Och jag var supermallig när jag kom hem och det kändes som jag växt flera decimeter under mötet.

För jag vet hur man blir stor på instagram, jag vet hur man når ut på sociala medier, jag vet hur man bygger ett företag runt sin hobby och jag kan en massa saker som äldre män inte kan.
Därför är jag viktig.
Det känns fint i magen ska ni veta.

4 Kommentarer

  1. Heja Anna!

  2. GRYYYYMT! Fler kvinnor som du i styrelser ????

  3. Vad grym du är!????❤

  4. Ja vad bra! Heja dig!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...