Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna i Tidningen!

dec 18, 2013 | Tankar och Vardag, Teckningar | 9 Kommentarer

Har ju glömt säga att jag är med i tidningen!
Tidningen är ett gratis magasin som finns i Värnamo och i kommunerna runt om här. Det är reklambyrån jag sitter på (fast idag flyttar jag ut) som ger ut tidningen.
Jag har skrivit reportaget själv och bilderna har vår duktiga fotograf Jocke tagit.
Klicka på bilden om ni vill läsa hela texten!

reportageannaritar

9 Kommentarer

 1. Vilken bra och inspirerande text du skrivit!

 2. Så inspirerande reportage. Vilken resa du gjort – och fortfarande gör!

 3. Grymt skrivet. Heja heja och kram

 4. Kul! Och vilken bra artikel sen! Tack för inspirationen 🙂

 5. Oh tack för inspirationen, nu vet jag ju hur jag ska gå vidare!

 6. Tack för inspirationen, nu kom jag ju på hur jag ska gå vidare!

 7. Wow vilket härligt och inspirerande repotage du skrivit! Alltid kul att läsa om personer som kämpat och lyckats följa sina drömmar!

 8. Åh vad peppigt att läsa! Anna du är grym, vad modigt att du vågade, och vilken tur, för det verkar nämligen som att du trivs väldigt bra med ditt jobb nu 🙂
  Ha det gott!

 9. Verkligt uppmuntrande och inspirerande läsning! Det är härligt att du lyckats förvandla din hobby till yrke!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...