Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna i Tidningen!

sep 2, 2008 | Tankar och Vardag | 6 Kommentarer


Kändis i Värnamo, vem kunde tro det?

6 Kommentarer

 1. haha, värnamo.

  vilken tidning är det?

  bara så att du vet så måste man vara med i Värnamo Nyheter minst 2 ggr om året. Det är alla Värnamo-bor. Akta dig för att gå på storg. för ofta, det är där journalisterna håller till seddu.

  Vad jag annars har att säga är: jag älskar dina teckningar!

 2. AAH Grattis! vill så gärna läsa hela artikeln men det går inte riktigt, lite suddigt..

 3. jättekul att de går så bra för dig anna!

 4. Anna,
  Vad du ser ut att ha det fiiint hemma hos dig!! Får jag flytta in?? weii! haha! Du verkar, precis som jag, inspireras av Audrey Hepbrun. All time favorite!

 5. Så kul. Vad handlar artikeln om?

 6. kändis!
  men herre min gud vad du uppdaterar dåligt. vad ere, jobbar du eller? 😉
  du, sitter och knåpar ihop mops-bilden till dig nu! NEJ den har jag inte glömt! 😀 kommer på posten sen! kramkram!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...