Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna i Värmland.

sep 28, 2008 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer


Jag är hos mina föräldrar i Karlstad, därav inga nya teckningar. Men svamp däremot, det finns det gott om!

2 Kommentarer

  1. åh skådar jag trattkantareller?

  2. meh! jag vill väl också vara i värmland och plocka svamp! klarar inte att plocka utan din mamma och mormor! 🙂 jag är en hopplös svampplockare som aldrig hittar något! (om inte dem är med då såklart..) men jag och mattias ska göra ett försök och leta lite i uppsala-skogarna..

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...