Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna inleder härmed ”operation glömma bort att pojkvän bor i Åre”!

nov 24, 2008 | Tankar och Vardag | 9 Kommentarer

För att lindra mitt pissiga humör gjorde jag följande:
*klädde in skokartonger i fint papper och ställde i hyllan
*fick en ”Modette Market”-väska med posten
*köpte nya sängkläder
*ramade in min favvobild och hängde upp ovanför sängen

Resultat: jag vet fortfarande allt för väl att han bor i Åre, jag är hungrig och min rygg gör lite ont efter att ha klippt och klistrat sittandes som en ostbåge på golvet

9 Kommentarer

 1. Vad mysigt du har det!

 2. ja det var lite småjobbigt igår då hon försvann.. (eller försvann och försvann.. hon var ju på tåget hela tiden. men bara att veta att hon satt och grät och inte visste hur/när/var hon skulle av var lite jobbig..nåja. nu är hon hemma och i skolan. haha)
  förstår att det är jobbigt att han är i åre! vad gör han där förresten? planerar han att vara där länge till eller?! du får väl flytta efter! du som flyttar stup i kvarten! 😉
  kramkram!!!

 3. fina bilder, väldigt fina. Himla duktig tjej du!

  Ps. åre är ju fint..passa på att hälsa på honom och njuta av allt fint. 🙂

 4. Vilka fina bilder du gör, blir väldigt imponerad.

 5. Vilken bra idé! Jag måste också klä in några skolådor tror jag 🙂

 6. Grymt fin ny header. Duktiga duktiga dig.

 7. ÅH, vilka fina sängkläder! Vart har du köpt dem? De skulle passa så fantastiskt bra i mitt sovrum 🙂

 8. ja, berätta! VAR KÖPTE DU DEM? sängkläderna alltså…

 9. Sängkläderna kommer från Åhlens och kostade ynka 129 kr

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...