Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Inreder!

apr 17, 2012 | Huset, Inredning, Loppis | 12 Kommentarer

Här kommer den utlovade bildkavalkaden från huset!

Hoppas ni gillar det.

Vi hade finfika-dejt i helgen! Alla fick ta med sig sitt bästa fika och sen dog vi sockechocksdöden!

Glas i färgordning i fönstret.

Vardagsrummet.

Entrén i hallen. Soffan och kudden är loppisfynd, filtet har min faster virkat och skohyllan är från MIO.

Under trappan förvarar vi skor (vi har extremt mycket skor för att bara vara två personer!), hyllan var det första pysslet jag gjorde till bloggen. Bara att klä in baksidan av en ikea-hylla med sitt finaste omslagspapper!

Köket! Blommorna i bästa färgkombinationen fick vi av Nille och Karin.

Gästrummet har fått färg. Gardinerna är Liselotte Watkins för H&M för några år sen och tyget på väggen har jag snott från min mor,

Den övre (eller öfre om man är extra fin) hallen med stolar från Fritz Hansen och ännu en stringhylla.

Min garderob är färdig! Hyllorna har Emils pappa platsbyggt och i taket sitter en rörelsecensor som gör att ljuset tänds  när man går in!

I sovrummet har vi den finaste talgoxetapeten och överkastet som farmor virkat. Björkgardinerna är från ikea och resten från loppis.

12 Kommentarer

 1. Så himla fint! Man blir alltid supersugen på att flytta ut på landet när man läser din blogg nuförtiden. För en liten reality check ska jag därför nu gå tillbaka och läsa ditt inlägg om nackdelarna, tror nämligen inte att jag egentligen är en landet-människa. Men i månadsskiftet flyttar jag och min kille in i den finaste 50-talslägenheten (med originalkök i pastellgult!) här i Karlstad.

 2. Megafint, megamysigt och megaAnna!
  Jag längtar också till den dagen jag och Mikael flyttar till hus. Han längtar så han dör men jag känner mig inte klar med Stockholm och den sortens karriär jag bara kan göra här. Lite sorgligt men så är det. Dessutom kan vi ju alltid nalla på hus i både norr och söder eftersom päronen mina har det. Och Mikaels föräldrar har ju sitt hus i Småland! Så tills dess vi har ett eget litet fyra väggar och tak så går vi på loppisar och handlar små grejer tills jag får gå loss på möbler och rejäla doningar!

 3. Åh! Så fint ni har det! Man vill ju bara flytta in där, så vackert med alla färger och snygga tapeter, najsiga möbler och allt. Dom där Fritz Hansen-stolarna skulle kunna få flytta hem till mig 😉 grymt snygga. Så kul för er att ha ett så mysigt hem, ni kommer säkert få det bra där.

 4. Jättefint o hemtrevligt ni fått det redan! 🙂 jag blir alltid sugen på att skaffa blogg när jag ser
  sånt här! Hyr själv ett hus på landet m min samo, vi bor på nedervåningen .
  Uppe är det fult o kall ställt över vintern 🙂
  Älskar huset, skulle lätt kunna bo här resten av mitt liv!! I somras när vi flyttade in byggde vi en trall vid köksfönstret så man kan hiva ut mat o titta ute o äta. underbart! 🙂

 5. Så fint ni har det! Mysigt och hemtrevligt! Jag gjorde om ett skoskåp nu i helgen, målade det ljusblått, men inser nu att jag skulle ha väntat för nu när jag såg bilden på ditt skåp med det blommiga omslagspapperet blev jag inspirerad att göra om det igen! 🙂

  Kika gärna in på min blogg. Jag har tagit över min farmor och farfars hus, byggt 1945, och inreder i en salig blandning av prylar jag gillar!

  Ha en bra dag! /Carolina

 6. Det är ju helt fantastiskt fint! Helt otroligt. *hjärtat i halsgropen och en tår i ögat*

 7. Vilket fint kök!!! 😀

 8. Så himla fint! Ser ut som ett hem att bli glad av (i). Får man fråga var den snygga sänglampan i gästrummet kommer ifrån?

 9. hej anna. jag upptäckte din blogg för inte så himla jättelängesen men jag älskade den direkt. du är så skön och lagom glad (det är positivt för då känns det så äkta) och du får mig att gilla färg. jag är en såndär typisk person som helst bara har svart på mig för det är alltid så snyggt, och kanske kanske mörkblått och något randigt om jag vill vara festlig. men nu har jag insett att jag faktiskt vill ha färg i mitt hem! min kille, som jag precis flyttat ihop med, älskar att blanda färger och måla hyllor och bord och väggar i olika konstiga färger och jag var så skeptisk så skeptisk, men nu är jag med! tack för att du hjälper oss att hålla sams i inredningen!

 10. Fantastiskt med ett kök som går i rött sådär! Och talgoxe-tapeten i sovrummet, i like it 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...