Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Inreder!

jun 28, 2013 | Inredning | 2 Kommentarer

Häromdagen fick jag paket!
Ni som följer mig å instagram vet att jag skrev om Ernst-muggarna för ett tag sen, som vi har på jobbet. Nu fick jag hem en sån bricka, perfekt att ställa kaffekoppen och ostsmörgåsen på nu när man äter frukosten i trädgården!

IMG_2505

Med i paketet låg också två kuddfodral i Gunilla Axéns tyg moln. Blev somrigt och fint i soffan, skulle passa riktigt fint med två riktigt limegröna kuddar bakom, blir fint ihop med den turkosa soffan. Det får jag gå på jakt efter.

IMG_2508

Både brickan och kuddarna kommer från sovtex.se!
Tack så mycket!

2 Kommentarer

  1. Åh vilken underbar bricka. Ja sannerligen vad sparar vi all tid till ^ ^ Att ta vara på den på en gång är ju bättre vill jag säga. Och du gjorde då det som direkt hittade plats åt både brickan och kuddfodralen 🙂

  2. Älskar soffan, vi har samma! Mitt bästa Blocketfynd ever tror jag!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...