Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Inreder!

dec 10, 2008 | Inredning | 3 Kommentarer


Försökte göra mig glad och lite friskare idag (glad lyckades, frisk, not so much)
Detta blev resultatet. Visst är de sydda bakelserna alldeles ljuvliga?!

Dessutom sålde jag en tavla idag och mitt nya löfte till mig själv är att när jag säljer konst, ska jag också köpa konst av någon annan för pengarna.
Så jag ringde upp min bästa vän Wenche (som är möbeldesigner) och köpte en av hennes ljuvliga lampor med stickad fot! Bild kommer så fort jag får den levererad! Kan knappt bärga mig!
Så nu om någon mot förmodan skulle göra ett ”hemma-hos-repotage” så kan jag det stå ”och lampan har Anna köpt av möbeldesignern och den goda vännen Wenche”. Flott va?!

3 Kommentarer

  1. spännande! har inte denna Wenche någon sida där man kan se hennes grejer?

  2. Oj vad jag älskar din blogg! Du ritar så himla fint och ditt hem! Aah jag vill bo där! Emma från Muminland

  3. vad gullig du är som lagt mig som bästis 🙂
    ska se vad jag kan ordna för namn till dig…är ju inte helt proffs på bloggandet ännu.
    ska bli kul o ses till jul. är antagligen i gvd över nyår. då kanske vi kan leka också.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...