Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna & Italien!

jun 13, 2016 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

För ett tag sedan va Sandra och Flora på tågluff i Europa. Så himla fina bilder och jag blev så vansinnigt inspirerad! När de sedan var hemma igen så dök det upp en tävling där man kunde vinna två tågluffspass i 30 dagar. För att tävla skulle man skriva sitt bästa resminne, jag skrev ungefär det här:

Jag och min bästa kompis var på vår första resa ensamma, i Valencia. Vi hade kollat ut på kartan att Europas största akvarium låg en bit utanför, så vi bestämde oss för att ta en lång promenad dit.
Vi började gå och efter två timmar och en väg som bara blev mindre och mindre, och mer och mer likt en sandstig så bestämde vi oss för att fråga en gubbe om vägen. Nej nej, ni går åt helt fel håll sa han och viftade i motsatt riktning.
Vi gick vidare, tänkte att den gubben hade nog aldrig varit på ett akvarium. Efter ytterligare en timme började vi undra om vi inte borde se det snart, för att vara Europas största borde det ju synas. Vi frågade ännu en man om vägen som också sa att neeej ni går åt fel håll.
Vi fortsatte gå, det står ju på kartan klart och tydligt att det ska ligga på den här vägen.
Efter fyra timmars promenad på någon som gått från en stor asfaltsväg till att ni vara en sandstig så säger min kompis: -Jo du, vi kanske har kartan upp och ner?
Vi åkte buss tillbaka och ja, akvariet var skitstort. Det syntes på flera kilometers håll….

För några dagar sen fick jag reda på att jag vunnit!
Så himla roligt men min första tanke var att nej det har vi ju inte tid med, vi renoverar ju kök!
Men efter mycket om och men, avbokade Ölandsplaner och ändrade scheman har vi nu bestämt oss för att åka! Jag, Emil och Knut!
Vi har bokat en vecka i Italien, Sanremo närmare bestämt. Vi vill inte flänga runt allt för mycket med en tvååring, så vi åker dit, stannar kvar en vecka och åker hem.
Nu gäller det bara att planera rutten dit, att resa över Alperna står i alla fall med på to-do-listan!
Så peppad på detta, kommer bli vårt livs resa!

Så tack interrail och europarunt för resan!

Om en dryg månad åker vi! Såhär såg det ut på vår bröllopsresa för snart fyra (!!) år sen, när vi var just i Italien!

IMG_9529 (427x640) IMG_9584 (640x427) IMG_9602 (640x427) IMG_9607 (640x427) IMG_9663 (640x427) IMG_9745 (640x427)

3 Kommentarer

  1. Vad roligt med vinst! Jag ska till Italien (sardinien) för första gången i sommar så det ska bli spännande. Jag skriver egentligen av en helt annan anledning, jag är så nyfiken på hur det gick med plastmattan ni målade över i Knuts rum? Du skrev att de inte kunde garantera resultatet och nu har det väl gått en två år? Jag är sugen på att göra likadant vid ett eventuellt lägenhetsköp nämligen!

    Tack för en kul blogg 🙂

    • Vi hade bara det målade golvet i typ ett år, sen stod vi inte ut med svart golv längre (blir så jääääääkla skitigt) så vi bytte mot trägolv. Men under det året såg vi ingen som helst slitning så det håller himla bra. Fast det är lite knixigt att måla. Lycka till!

  2. Grattis! Så himla häftigt!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...