Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

feb 27, 2012 | Teckningar | 7 Kommentarer

Jag kan ju inte ha bara husrenovering på den här bloggen, det vore ju att tappa allt det jag faktiskt jobbar med också!

Det här är det senaste jag gjort, två olika teckningar som ska hänga i väntrummet på tandläkarmottagningen GADD i Värnamo.
De ska förstoras och hängas upp på vepor.
Det här var ett av de roligaste uppdrag jag gjort, jag fick nämligen fria händer (en illustratörs drömuppdrag med andra ord!)
GADD känns väldigt modernt, inte sådär folktandvårdigt och trist utan mer ljust och fräscht. Det försökte jag få med i bilderna också.
Den första bilden använde jag Sandra som förlaga och sen ”byggde” jag en hatt av olika tandläkargrejer.

På den andra bilden spelade jag på namnet GADD och gjorde en gaddning (annat ord för tatuering för er som inte råkade veta det)

 

 

Så vad tycker ni?

Jag är hemskt nöjd iallafall och det verkade tandläkarna också vara!

7 Kommentarer

  1. Supersnyggt! Älskar tatueringen 🙂

  2. jättefina! De borde vara supernöjda:)

  3. Väldigt snygga och betydligt roligare att titta på dessa hos tandläkaren än de vanliga tråkiga väggarna 🙂

  4. Superfina! Men jag förstår inte vad äpplet har där att göra med alla tandhygienartiklar, för det fräter ju hål i tänderna istället för att skydda.

  5. Så fint! Läser på käftis, med en dröm att få öppna en egen praktik. Om det någonsin skulle hända skulle jag helt klart anlita dig för konsten!

  6. riktigt fint! förstår att du är nöjd!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...