Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

maj 4, 2012 | Teckningar | 1 kommentar

Man kan tro att jag bara lallar runt och softar hela dagarna (det gör jag också till stor del) men ibland så jobbar jag faktiskt.

Det jag arbetat med på senaste tiden är den här loggan, för kenneln Queen Lawless som specialiserar sig på raserna staffordshire bullterrier och mopsar!
Jag som i vanliga fall inte tecknar hundar särskilt ofta hade faktiskt väldigt kul med den här loggan. Roligt med något annat som omväxling och just loggor är det folk frågar mig mest om nuförtiden.

Eftersom jag inte jobbar i datorn, så blir mina loggor lite mer personliga och ”hemtrevliga”. De kanske är lite sneda och lite vingliga, men det är också det som är charmen när man jobbar ”för hand”.
Har man tex ett företag som producerar ekologisk tvål, som stickar sockor eller som i det här fallet, en kennel så känns det genuina, handgjorda och vingliga mer tilltalande än det strikta och raka.

Fast vem är jag att bedöma det, jag är ju en smula partiskt kanske….

1 kommentar

  1. Säljer hon mördarhundar???Hon kan få köpa grannens best!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...