Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

jun 13, 2013 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Sommaren är min mest hektiska tid, då är det bröllopsbeställningar och studenter, morgongåvor och skolavslutningar om vartannat så det blir en hel del beställningar just vid den här tiden.
Men det är roligt också, även om det inte blir så mycket teckningstid över för eget bruk, så bloggen blir lite tom på teckningar just nu men tro mig, det är inte för att jag ligger på latsidan!
Imorgon åker jag och Emil till Karlstad och min mamma i några dagar, då ska jag fylla på pennförrådet och sen tillbaka hem och teckna vidare.
Som tur är kan jag ta med mig pennor och papper även när jag har semester (dock inte på Gotland, nån måtta får det vara!) så jag kan teckna och ligga på gräsmattan på samma gång.
Nästa vecka är det midsommar och jag och Emil ska fly till Öland med Vestis och John.
Jag kan verkligen inte tänka mig ett bättre sätt att fira midsommar, jag fullkomligt ÄLSKAR Öland! Det känns alltid som att bara jag kommer över bron så kommer ingen åt mig och axlarna sjunker ner och jag kan andas igen. Min mamma är likadan, så nån gång ska vi köpa ett hus på Öland och sitta och måla hela dagarna och dricka kaffe och prata skit.
Vår bebis som försvann var beräknad att komma just på midsommar, så att jag är på Öland och långt bort från allt känns som en riktig befrielse. Annars tror jag det hade blivit en riktigt tung dag, nu får jag blicka ut över havet och tänka en liten tanke på vad som kunde varit och sen lämna det bakom mig och gå vidare.

Nu, kaffe och tillbaka till ritandet!

DIGITAL CAMERA

1 kommentar

  1. Hoppas att du får en riktigt fin midsommar ändå! Komma bort och få ny frisk luft är skönt ibland.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...