Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

okt 17, 2014 | Teckningar | 1 kommentar

Idag är det fredag, dvs en av mina jobbdagar.
Jag är dessutom inne i ett riktigt teckningsflow så jag var uppe redan vid sex imorse för att teckna!
Jag har börjat teckna barn mest hela tiden. Det som förut va mitt värsta tycker jag nu är väldigt roligt helt plötsligt. Kanske för att jag fick barn själv.

Efter min tävling på instagram så har jag fått en hel massa beställningar och eftersom jag bara jobbar två dagar i veckan så blir leveranstiden ganska lång numera för att jag ska kunna hinna med.
Så är ni sugna på ett porträtt till jul eller så är det verkligen dags att beställa det nu, annars är det inte säkert att jag hinner!

Jag betar av listan med beställningar en efter en, men försöker även klämma in att teckna lite eget. Annars tappar man liksom suget.
Det här är bilden jag gjort nu på morgonen:

regn

Den är i A3 och tyvärr så äger jag ingen A3 scanner, så ni får dras med ipad fotad bild. Men det tänkte jag råda bot på i helgen, så om det är någon som har ett tips på en bra scanner som tar A3 format så får ni gärna hojta till!

1 kommentar

  1. Kan du inte skriva om processen för att göra en bild som sedan hamnar på bloggen/skickas till kund med inscanning m.m?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...