Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

nov 28, 2014 | Teckningar | 9 Kommentarer

…och jobbar och jobbar och jobbar!

November och December är alltid årets mest hektiska månader för mig, men det är samtidigt roligt att ha så mycket att göra.
Just nu håller jag på med att teckna bilder som ska vara med i en informationsfilm om en rullstol, jag tecknar flickor som ska vara modeller på hemsidan till ett klädföretag, jag har precis avslutat ett jobb åt kulturförvaltningen i Värnamo och har sexton beställningar att sätta tänderna i.
Så ja, jag har att göra så att säga.

Igår tog dessutom mina papprör slut, som jag skickar teckningarna i så jag fick akutbeställa en hög till, dessutom köpte jag nya klistermärken med mitt namn att sätta på det jag skickar iväg och har dessutom beställt vykort med mina bilder som snart ska finnas till försäljning.

Det här är några beställningar jag gjort senaste veckan (de flesta kan jag inte visa eftersom de ska bli julklappar men lovar att visa efter jul sen)

porträttmedhund

Ett porträtt i den ”slarviga” stilen.

Bergsten

Och ett porträtt i den superrealistiska stilen.

Gillar ni när jag visar beställningar, eller är det roligare att bara se mina egna teckningar?

9 Kommentarer

  1. Är det ok för dina kunder att du visar så vill jag gärna se! Jätteroligt att se allt du lägger upp tycker jag, och inspirerande. 🙂

  2. Gillar beställningarna också!

  3. Det är kul att se allt du gör! Du är så enormt duktig och att få se variationen på dina bilder är fascinerande. Önskar jag aldrig slutat rita. Får titta på ditt fina istället! <3

  4. Jag vill se allt du tecknar, du är så fantastiskt duktig 🙂

  5. Jag gillar att se ALLT du ritar!!!!

  6. Klart vi vill se!!

  7. Skulle nästan säga att jag föredrar beställningarna för där är inte alla ”modeller” perfekta 20 åriga tjejer och/eller bloggkändisar…

    Blandning är alltid bra 🙂

  8. Jättekul att se beställningar! Är det okej för dina kunder hade det varit väldigt roligt att även få se originalbilderna du ritar av. Så kul att se ett foto komma till liv i ritat format.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...