Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Jobbar!

mar 14, 2017 | Teckningar | 2 Kommentarer

Under vintern och våren har jag haft ett jättejobb som tagit betydligt längre tid än jag trodde det skulle göra (förlåt för det) nämligen att teckna av alla i personalen på företaget Aperit här i Värnamo.
Jag var där på ett möte i början av december där vi pratade om uppdraget. Jag sa att det största jag gör är A3, men sen bestämde vi att det var lika bra att go big or go home, så vi körde på formatet 50×65!
Sen fick jag komma ner och fota allihop och nu är jag alltså färdig med alla bilderna och såhär blev det!

Kul idé att ha personalen målad istället för fotad och nu har alla sina porträtt på sitt kontor och även på hemsidan.
Personligt och fint!

Aperit

 

2 Kommentarer

  1. Neeej va grymt!!! sån lyx att ha sitt porträtt på kontoret dessutom!

  2. Håller med, så mycket roligare med porträtt än foton!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...